Hisar ET

MERCİMEK ÇORBASI

Mercimek çorbası, kırmızı mercimek ve sebzelerle yapılan besleyici bir çorbadır. Limon ve kıtır ekmekle servis edilir, Türk mutfağının klasiklerindendir.

100₺

TAVUK ÇORBASI

Tavuk çorbası, haşlanmış tavuk ve sebzelerle yapılan, hafif ve besleyici bir çorbadır. Genellikle hastalıklarda tercih edilir ve sıcak servis edilir

120₺

YAYLA ÇORBASI

Yayla çorbası, yoğurt, pirinç ve nane ile hazırlanan, hafif ve ferahlatıcı bir Türk çorbasıdır. Sıcak servis edilip genellikle üzerine tereyağı dökülür.

100₺

EZOGELİN ÇORBASI

Ezogelin çorbası, kırmızı mercimek, bulgur ve pirinç ile yapılan, baharatlarla zenginleştirilmiş bir Türk çorbasıdır. Limon ve pul biberle servis edilir.

120₺

ET PAÇA ÇORBASI

Et paça çorbası, kemikli et ve paça ile yapılan, yoğun ve besleyici bir çorbadır. Genellikle sarımsak, sirke ve limonla servis edilir.

150₺

İŞKEMBE ÇORBASI

İşkembe çorbası, temizlenmiş işkembenin haşlanarak yapıldığı, yoğun kıvamlı ve besleyici bir çorbadır. Genellikle sirke, sarımsak ve limonla servis edilir.

120₺